Henk Timmer

Henk van Ginkel

Sander Westerveld

Henk Timmer

Keeper van zowel Ajax als Feyenoord, ruim vijfhonderd competitieduels en lid van de Oranje-selectie die actief is op het WK 2006 en EK 2008. En niet te vergeten de Europese successen met Feyenoord (UEFA Cup in 2002) en AZ (halve finale UEFA Cup in 2004/2005). In ruim twintig jaar profvoetbal heeft Henk Timmer het nodige gezien en meegemaakt. Door zijn brede ervaring, op zowel zakelijk als sportief vlak, is hij voor de beroepsspelers van World Soccer Consult zeer belangrijk. Als geen ander weet Henk waartegen je tijdens een voetbalcarrière aan kunt lopen.

Henk van Ginkel

Henk van Ginkel is in november 1993, met Bob Maaskant en wijlen Ton van Dalen, oprichter van World Soccer Consult. Het onderhouden van relaties met voorzitters en managers van clubs in binnen- en buitenland is de hoofdtaak van de voetbalmanager, die daarvoor in verschillende (technische) functies werkzaam was bij onder meer PEC Zwolle en ook de Turkse clubs Trabzonspor en Galatasaray. Met zijn veertigjarige ervaring en uitgebreide netwerk kent de voetballerij voor Henk weinig tot geen geheimen. Samen met zijn huidige compagnons Henk Timmer en Sander Westerveld reist hij regelmatig de wereld over voor scouting en overleg.

EmilianoEmiliano Uria

Emiliano Uria is sinds 2012 werkzaam voor World Soccer Consult. Na een loopbaan als profvoetballer in zijn vaderland Argentinië en ook Italië volgt hij de studie Business Sport Management in Milaan. In die periode voorziet Emiliano onder meer Internazionale van adviezen over spelers uit Zuid-Amerika. Aan de ontwikkelingen van WSC in dat continent levert hij vandaag de dag een grote bijdrage.

UmitUmit Ozturk

Ümit Öztürk is actief als scout voor WSC sinds 2015. Voor het ontdekken van uitzonderlijke talenten heeft hij goed oog, zo heeft hij al bewezen.