WSC Nieuws

Nieuwe website!

World Soccer Consult heeft een nieuwe website! We hebben onder andere verbeteringen aangebracht in ons spelers- en coaches overzicht. Ook is er een betere integratie met social media, en is de website in meerdere talen te bekijken. Veel surfplezier!

RSS VoetbalPrimeur.nl

  • 'Ze moeten me met rust laten'
    Rick Karsdorp heeft donderdag onthuld dat het al een tijdje niet botert tussen hem en een aantal Feyenoord-fans. Ook op Ibrox kreeg hij het aan de stok met een groep supporters. De rechtsback stond na de 1-0 nederlaag bij Glasgow FC geëmotioneerd voor de camera van VTBL.
  • Nederland verstevigt plek 9
    De start van de Europese week verliep flitsend voor Nederland: Ajax won met 3-0 van Lille OSC en zorgde ervoor dat Nederland over Oekraïne en Turkije heen sprong op de UEFA-coëfficiëntenlijst. Doordat Shakhtar Donetsk en Galatasaray woensdagavond niet wisten te winnen, stond Nederland bij aanvang van de donderdagavond nog steeds negende. Na de eerste Europa […]
  • Feyenoord kopje onder
    Feyenoord moet al na één wedstrijd in de achtervolging in de Europa League. De openingswedstrijd tegen het Schotse Rangers FC werd met 1-0 verloren. Op de nederlaag van Feyenoord is weinig aan te merken.