WSC Nieuws

Nieuwe website!

World Soccer Consult heeft een nieuwe website! We hebben onder andere verbeteringen aangebracht in ons spelers- en coaches overzicht. Ook is er een betere integratie met social media, en is de website in meerdere talen te bekijken. Veel surfplezier!

RSS VoetbalPrimeur.nl

  • Wervelend Barça pakt beker
    FC Barcelona heeft zaterdagavond de eerste prijs van het seizoen binnengesleept. De Catalanen speelden in het Madrileense Wanda Metropolitano-stadion de Copa del Rey-finale tegen Sevilla, dat met groot machtsvertoon opzij werd gezet.
  • 'Plannen Roda JC mislukken'
    Roda JC lijkt de overname door de Belg Bart Verhaeghe te kunnen vergeten. Volgens Het Laatste Nieuws waren beide partijen de afgelopen weken bezig met serieuze onderhandelingen, maar is er geen sprake van dat de Club Brugge-eigenaar daadwerkelijk met Roda JC in zee gaat.
  • 'Zo'n zinnetje hoort Ziyech niet'
    Columnist Hugo Camps ziet de situatie rond Hakim Ziyech bij Ajax met lede ogen aan. De Vlaamse journalist en schrijver schrijft in zijn column in het NRC dat de spelmaker van Ajax beter verdiende en linkt het gedrag van enkele Ajax-fans aan racisme.