Henk Timmer

Henk van Ginkel

Sander Westerveld

Henk Timmer

Hij behoeft eigenlijk geen nadere introductie. Heeft zijn sporen als voetballer verdiend. Dit gecombineerd met succesvolle zakelijke activiteiten. Door zijn brede ervaring voor beroepsspelers belangrijk, hij weet precies waar je tijdens je carrière tegen aan kunt lopen.

Henk van Ginkel

Met zijn veertigjarige ervaring en uitgebreide netwerk een bekende in de totale voetbalwereld. Het onderhouden van relaties met voorzitters en managers van clubs in binnen- en buitenland is zijn hoofdtaak bij WSC. Daarnaast voert hij regelmatig overleg met collega’s over de gehele wereld.

Sander Westerveld

Door zijn internationale carrière in en buiten Europa levert hij bijdragen voor het uitbreiden van de activiteiten van WSC. Vanuit zijn brede netwerk kan hij spelers en managers/coaches maximaal informeren, begeleiden en enthousiasmeren.

EmilianoEmiliano Uria

Na het beëindigen van zijn actieve loopbaan als profvoetballer in Argentinië en Italië besloot hij Business Sport Management in Milaan te gaan studeren. In die periode voorzag hij onder andere Inter Milan van adviezen over spelers uit Zuid Amerika. Gezien zijn kennis van deze Zuid Amerikaanse markt is hij belangrijk voor de ontwikkelingen van WSC in dit werelddeel.

MarcoMarco Roelofsen

Marco Roelofsen speelde als betaald voetballer achtereenvolgens bij FC Twente, PEC Zwolle, Heerenveen en FC Zwolle. Hij begon zijn trainersloopbaan bij FC Zwolle. Vervolgens werd hij trainer van Jong PSV, Jong Heerenveen en Vitesse 0/19. Thans is hij werkzaam als hoofdtrainer bij Sparta Nijkerk. Vanwege zijn jarenlange ervaring is hij een belangrijke schakel bij het beoordelen van spelers voor WSC.

UmitUmit Ozturk

Verricht voor World Soccer Consult scoutingswerkzaamheden.
Daarbij gaat het om uitzonderlijke talenten. Heeft al bewezen daar een goed oog voor te hebben.

Fuat UstaFuat Usta

Na het beëindigen van zijn actieve carrière als profvoetballer in Nederland, Turkije, Finland en Japan begon hij zijn werkzaamheden als trainer bij Fortuna Sittard. Hierna werd hij gevraagd om als assistent trainer van Guus Hiddink bij het Turkse nationale elftal te fungeren.

Hiddink vroeg hem vervolgens mee te gaan naar Rusland, waar hij gedurende 3,5 jaar de functie van trainer en hoofd opleidingen bij de Russische club Anzhi Makhachkala had. Vanuit zijn professionele achtergrond als speler en trainer zal hij WSC over de kwaliteiten van spelers adviseren.